Esta página es para la versión anterior. La página correspondiente en inglés se eliminó en la versión actual.

Supported Hardware

Support for third-party hardware, such as webcam, Arduino®, and Raspberry Pi™ hardware

MathWorks provides built-in support for some hardware, such as serial port devices. For other third-party hardware, such as webcam or Raspberry Pi hardware, you can download and install support packages. For details on all available support packages, see the Hardware Support Catalog.

Temas

Obtener add-ons

Busque e instale add-ons usando el explorador de Add-on.

Administre sus complementos

Visualice y administre complementos instalados mediante el administrador de complementos.