Web Access

RESTful web services, email, FTP

The MATLAB® RESTful web services functions webread, websave, webwrite, and weboptions, allow non-programmers to access many web services using HTTP GET and POST methods. However, some interactions with a web service are more complex and require functionality not supported by the RESTful web services functions. Use the HTTP Interface classes for writing customized web access applications.

Funciones

expandir todo

webreadRead content from RESTful web service
webwriteWrite data to RESTful web service
websaveSave content from RESTful web service to file
weboptionsSpecify parameters for RESTful web service
webOpen web page or file in browser

Email

sendmailSend email message to address list

FTP

ftpObject to connect to FTP server and access its files
asciiSet FTP transfer mode to ASCII
binarySet FTP transfer mode to binary
cdChange or view current folder on FTP server
closeClose connection to FTP server
deleteDelete file on FTP server
dirList folder contents on FTP server
mgetDownload files from FTP server
mkdirMake new folder on FTP server
mputUpload file or folder to FTP server
renameRename file on FTP server
rmdirRemove folder on FTP server

Temas

Descargar datos del servicio Web

Descargue los datos de un servicio web RESTful y convierta los datos en variables MATLAB .

Navegadores web y MATLAB

Los sitios web y los documentos pueden mostrarse en varios navegadores diferentes de MATLAB.

Preferencias Web

Las preferencias web permiten especificar la información de conexión a Internet en MATLAB.

Enviar correo electrónico

Para enviar un correo electrónico desde MATLAB, utilice la función sendmail .

Realizar operaciones de archivos FTP

Conéctese a un servidor FTP y realice operaciones remotas como la descarga y la carga de archivos, la creación y eliminación de carpetas y el listado de contenidos en el servidor.

Mostrar hipervínculos en la ventana de comandos

Al crear un hipervínculo a una página web, añada una dirección de hipertexto completa en una sola línea como entrada al comando disp o fprintf .

Solución de problemas

Información relacionada